sâmbătă, 22 iunie 2013

Mireasa pentru fiul meu sez 2 - 22 iunie 2013 - Finala saptamanii




Finala / Gala saptamanalaMireasa pentru fiul meusezonul 2, difuzata sambata, 22.06.2013, live pe Antena 1. „Mireasa pentru fiul meu” (MPFM), un show matrimonial prezentat de Mirela Boureanu Vaida. Vizionare placuta de mai jos! ;)



Finala saptamanii” „Mireasa pentru fiul meusezonul 2 din 22 iunie
Partea 1 - Emisiunea de la 14:00
Server 1

Server 2


Partea a 2-a - Emisiunea de la 17:00
Server 1



Server 2


Ce parere ai despre emisiunile din aceasta zi? Te invit sa comentezi mai jos in formularul corespunzator!

Pentru Finala saptamanii „Mireasa pentru fiul meu” sezonul 2 din 29.06.2013, te astept din nou pe Acum-Aici.blogspot.ro. Pana atunci poti interactiona pe facebook-ul oficial al emisiunii: http://www.facebook.com/Mireasapentrufiulmeu sau poti vota concurentii pentru diferite activitati sau concursuri pe http://www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro/! ;)

2 comentarii:

  1. Cea mai barfitoare si intriganta ,baba din Darmanesti,ar trebui sa-si ia dementul si sa plece.Deja are niste bani,dece tine cu dintii sa ramana? Sa plece si badaranul de Dragos cu ;;DECI;; mama-sa,ca ne-a inebunit cu vulgaritati si aberatii.Care mai este rostul lor in casa? Ar mai trebui sa plece si Cornelia,care nu are pic de demnitate si mandrie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se vede cata dusmanie are Andreea si Luminita,nominalizand pe Cristina si Cosmin.Le e frica ,ca nu ajung la premiu. sper ca cei doi,Cosmin si Cristina sa fie protejati,ei fiind cei mai naturali si mai credibili.Luminita si-a adus pustanul arogant pentru bani si se citeste pe fata ei cata ura are.

    RăspundețiȘtergere